Tornar a l'inici   Com contactar   Enllaços d'interès   Castellano  
Quienes somos   Donde estamos   Areas   Biblioteca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teràpia familiar

La teràpia familiar, és un tipus de psicoteràpia que considera que els problemes de les persones estan relacionats amb les seves circumstàncies personals (laborals, familiars i socials). Es fa necessari, per tant, considerar l’entorn de la persona per a poder trobar noves formes de solucionar els problemes.

La família es el primer nucli de socialització i de relació amb les persones. Això fa que el desenvolupament psicològic i emocional estigui íntimament relacionat amb el que ocorre dintre de l’entorn familiar. En aquest context es poden viure les experiències més enriquidores, però també alguna de les experiències més doloroses o que causen angoixa.

En una consulta o en un procés de teràpia psicològica, és important considerar les circumstàncies i la història de cada persona per a comprendre d’una forma acurada les seves dificultats i les seves potencialitats. Des d’aquesta àmplia visió, es poden trobar noves formes per a començar a afrontar les dificultats. Aquest tipus de tractament inclou les persones més importants dels qui pateixen les dificultats.

La família pot ser una part de la solució dels problemes. Això no significa que la família tingui que venir a la consulta durant tot el procés psicoterapèutic. Però si que implica que
durant el procés terapèutic es pugui considerar a la nostra família o a les persones més properes com un recurs per a trobar solucions.

 
  Tornar a l'inici   Avís legal   Mapa del web   Última actualització: 20/04/2024